Szia Steffen,
neharagudj, hogy ilyen sokára írok de képzeld, hogy az utóbbi leveled már saját magam fordítottam az internet segítségével ( Remélem jól:smile:!
Nagyon kedves a szomszédom és segítőkész is de egy kicsit már idősebb és azt mondta ha nem bánom nem szeretne belefolyni a magánéletembe inkább tanít németből. Tehát mostantól hozzájárok németet tanulni! Neked ki segít fordítani? Szívesen segít még, nem teher ez neki vagy neked? Köszönet érte!
Nagyon szép leveleket küldesz nekem, ami engem nagyon boldogá tesz!Örülök hogy így érzel! Én is nagyon sokat gondolok rád! Hihetetlen mekora hatással tudott ránk lenni egy kis órácska, egy egymást elbűvölő szempár, és egy kölcsönös mosoly!Bárcsak jobban megismerhetnénk egymást!
A leveledben kérdeztél 2 dolgot: Én egy 2 és fél évvel ezelött már együtt éltem vkivel Szabadszálláson de tönkre ment a kapcsolat és visszaköltöztem az édesanyámhoz és a testvéremhez. Azóta sem voltam olyan kapcsolatban amely hosszútávon is müködhetett volna. Jelenleg van vkim de nem élünk együtt és mind a ketten tudjuk hogy csak ideig- óráig fog tartani ez a kapcsolat. Nagyon régen éreztem már ilyet, mint most amióta láttalak és levelezünk egymással! Nagyon sokat gondolok arra az estére és Rád! Szeretnék újból találkozni veled és megismerni! Nem tudom hogy lehet e ebből vmi, hisz nagyon messze vagyunk egymástól és ismerni sem ismerjük egymást, de remélem mihamarabb sor kerül rá! Ha a ajövőmet nézem, szeretnék majd egy olyan párt akivel szeretjük és megbecsüljük egymást és ahol egy nyugodt, kiegyensúlyozott, boldog kapcsolatban élhetünk együtt! Ilyen kapcsolatért én azt hiszem talán bármikor bármit megtennék! De ez még egy kicsit odébb van! Én egyenlőre csak annnyit szeretnék hogy veled lehessek minnél elöbb,hogy láthassalak, beszélgethessünk és megismerheselek!
Ja igen, és még vmit szeretnék: 1 képet rólad! Küldj nekem egyet légyszíves!
Most egy kis ideig nem fogok tudni neked írni, mert pénteken elutazom a barátaimmal Horvátországba 1 hétre, de sokat fogok rád gondolni, s ha hazaérek az első feladatom az lesz hogy megnézem írtál e nekem!
puszi Niki